vrijdag, januari 05, 2007

ketnetmep



Als ketnet op bezoek komt is het feest. En we hebben het geweten.
Voor een halve dag kwam wrapper Melvin en de ketnet productieploeg onze keuken bezetten om met Lisa en haar klasgenootjes het ketnetmepspel te spelen. Inderdaad, het ketnetmepspel in Schelle. Probeer dit es 5 keer na mekaar te zeggen.
Ook voor Melvin was het eventjes zoeken hoe hij dat verdomde woord vlot gebekt zou krijgen. Ik ben blij voor hem dat hij 's namiddags niet naar Isabelle Fordel, de dochter van Angele en Marcel uit Schellebel moest. Het zou een onvergetelijke intro geworden zijn.
Maar door zijn aangeboren enthousiasme, zijn stralende uitstraling en zijn ik-spring-in-een-avontuur-en-ik-zie-wel-waar-ik-beland-als-het-maar-plezant-is filosofie, is het hem telkens met wonderbaarlijke flair gelukt. Pas enkel zondag op voor die nieuwjaarsduik, Melvin. Klein beetje stretchen en in en uit blazen zou kunnen voorkomen dat je paars uitslaat en zonder asem zit. Een gewaarschuwde wrapper is een uitzending of vijf waard.

Het werd een feest incluis noodzakelijke pauzes, zoeken naar de juiste locatie, de beste belichtingen, de gefiatteerde handtekening en het uit beeld verstoppen van de ouderen onder ons. De kids werden gek, gekker, volslagen ontoerekeningsvatbaar. Het was dus, ook voor de aanwezige mama's & the papa's een namiddagje bekoelen en hun 'kids on duracel' overtuigen dat het 'maar' om een spelletje ging en dat boeken lezen of prentjes inkleuren even belangrijk is.
Maar wat de gevolgen gaan zijn nadat de vriendenklik vanaf 15 januari elke dag gedurende 5 dagen op ketnet verschijnen, kan ik vandaag niet voorspellen.

Wie weet zien we Yarno binnen 15 jaar op een zender te lande of op het web terug als quizmaster, Antje als lifestylespecialiste, Hanne als presentatrice, Laura als wrapster en Lisa als star on ice? Als dat zo is dan was het bezoek van Melvin en zijn kornuiten meer dan een spelletje.

Ketnet is vetcool !!!!!

Geen opmerkingen: