dinsdag, december 19, 2006

Shampoo


We weten allemaal dat de 3 officiële talen van onze 'huidige' staat het Nederland, het Frans en het Duits zijn.
Klik nu es eerst op de foto en kijk es naar de 3 talen op deze shampoo.

Nederlands, Frans en .. Grieks. Jawel Grieks. Voor de gebruiksaanwijzingen op de achterzijde van de fles geldt hetzelfde principe.
Hier moet een oorzaak voor zijn!.

De opmars van de Griekse taal.
In de huidige klassering van de meest gesproken talen in Europa staat het Grieks op een verdienstelijke achtste plaats na het Duits, het Frans, het Engels, het Italiaans, het Spaans, het Nederlands en het Catalaans.
Er zijn dus nog een aantal plaatsen te bemachtigen en de eerste marketingtrucs worden via Head & Shoulders optimaal benut.

Grieken in België
In de rangschikking van het aantal verschillende nationaliteiten in ons land prijken de Grieken op een 13e plaats. Het zal dus nog eventjes duren vooraleer Takis, Mariapoulis, Constatis en Stanapoulos de Italianen van de eerste plaats hebben verdrongen.

Italië 175912
Frankrijk 123076
Nederland 113320
Marokko 81339
Spanje 43254
Turkije 42733
Duitsland 37838
Portugal 28506
U.K. 26249
Congo 21066
Polen 19642
Joegoslavië 16433
Griekenland 16368

Of heeft het misschien met een andere interpretatie te maken? Een beschouwing die geen verband heeft met onze officiële landstalen of het veroveren van een betere plaats op één of andere rangschikking. Heeft het misschien te maken dat de Grieken nu éénmaal last hebben van een te veel aan roos?
Verontrustende beelden in de kranten van 2004 berichtten ons dat het sinds dat jaar op de Acropolis sneeuwt. Sneeuw in Griekenland. Mmm
Een telefoontje met de dienst Gezondheid en Binnenlandse aangelegenheden bij de Griekse ambassade leerde me dat er toen van sneeuw hoegenaamd geen sprake was. De opgang van zomerse house -en trance fuiven vanuit de Griekse eilanden naar de hoofdstad bracht de Atheense top dj Charalampos Damonis tot het idee om een oudejaarsparty op de Acropolis te organiseren.
Dit evenement heeft er toe geleid dat de Griekse jeugd, die massaal op de flanken van de Acropolis aanwezig waren, op de ophitsende tonen van Charalampos' trance begonnen te headbangen. Met als gevolg dat er zo veel roos door de lucht vloog dat het enkel leek alsof het op de heilige berg sneeuwde. Binnen een mum van tijd veegden de feestgangers in de oude stad van Athene het roos aan de straatkant, terwijl ze dachten dat het sneeuw was...



Gevolg:
De Griekse autoriteiten hebben al de mogelijke verdachtmakingen (sneeuw was niet koud? Smaakte ook niet naar sneeuw ...) steeds met klem (tot vandaag) ontkent maar keurden toch op 2 februari 2005 een wet goed die de elke Griekse familie een maandelijkse aankoop verplicht van minstens één fles of bus anti-roos shampoo.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Χρησιμοποιώ το κεφάλι και sholder για χρόνια και τα έτη μπορούν Μεταξύ άλλων να επιβεβαιώσουν ότι λειτουργεί πολύ καλά. Αυτό ήταν μόνο δυνατό με τις ελληνικές οδηγίες για την πίσω πλευρά

Anoniem zei

Είστε αστείο άτομο